Γύρη Μέλισσα


Οφέλη Της Υγείας Από Την Γύρη Μελισσών

Τι είναι;

Τα οφέλη της υγείας από την γύρη μελισσών είναι πολλά και καλά τεκμηριωμένα. Συγκριτικά με άλλα φυσικά προϊόντα η γύρη έχει τα πιο πολλά θρεπτικά συστατικά και τις πιο πολλές ιαματικές ιδιότητες. Η γύρη είναι τροφή αποδεδειγμένα υψηλής διατροφικής αξίας
Περιέχει μεγάλο αριθμό θρεπτικών συστατικών όπως, μέταλλα, πρωτεΐνες, 22 αμινοξέα (στα οποία περιλαμβάνονται και τα 8 απαραίτητα αμινοξέα), ένζυμα, συνένζυμα, βιταμίνες C, D, E, K, R -η βιταμίνη της μακροζωίας-, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, β-καροτένιο, υδατάνθρακες και λιπαρά οξέα φυτικής προέλευσης.


Τονώνει και αναζωογονεί τον οργανισμό, ενισχύει τον μεταβολισμό και επιδρά καταπραϋντικά στο νευρικό σύστημα. Έχει αντιβιοτική δράση η οποία βοηθάει την λειτουργία του στομάχου και του πεπτικού συστήματος.

Ενισχύει σημαντικά την υγεία του κυκλοφορικού μας και το ανοσοποιητικό μας σύστημα. 

Υπάρχουν αναφορές σε έγγραφα ανά τους αιώνες που στηρίζουν τους ισχυρισμούς για τα οφέλη της υγείας από την γύρη μελισσών που χρονολογούνται από το 2735 π.Χ.

Η γύρη έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και εξακολουθεί ακόμη και σήμερα να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φυσικά ενισχυτικά του δέρματος που διατίθενται στην αγορά.

 Ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη της γύρης είναι η ικανότητά της να επιβραδύνει την διαδικασία της γήρανσης με παράλληλη ενίσχυση της φυσικής ομορφιάς. 

Η γοητεία αυτής της ουσίας είναι η ιδιότητά της να απαλύνει τα αποτελέσματα της πρόωρης γήρανσης.

Παρά την εξάπλωσή των φαρμακευτικών προϊόντων, η γύρη μελισσών είναι ακόμη σε χρήση. 

Ενώ πολλοί άνθρωποι χρησιμοποίησαν μαζικά φαρμακευτικά προϊόντα για την φροντίδα του δέρματος κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα, οι σημερινοί καταναλωτές επιστρέφουν πίσω στις φυσικές εναλλακτικές λύσεις. Όταν πρόκειται για τη γύρη των μελισσών, μπορούμε να αναμένουνε άριστα, αξιόπιστα αποτελέσματα.

Οφέλη για την αντιγήρανση από την γύρη μελισσών

Τα οφέλη για την αντιγήρανση από την γύρη μελισσών είναι ιδιαίτερα ελκυστικά, ειδικά για ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνδυνο πρόωρης γήρανσης. 
Όποιος έχει ξοδέψει πολύ χρόνο στον ήλιο πιθανώς να χρειάζεται γύρη μελισσών.
Η ουσία αυτή είναι θαυμάσια για τα άτομα με γενετική κλίση προς πρόωρη γήρανση. 

Οι αντιγηραντικές ιδιότητες της γύρης μελισσών μαζί με τη βελτίωση της σωματικής εμφάνισης αντιμετωπίζουν και την ψυχική γήρανση.

Καθώς οι άνθρωποι γηράσκουν, χάνουν την ικανότητά τους να θυμούνται πράγματα και η γνωστική τους λειτουργία αρχίζει να συρρικνώνεται.

Η γύρη μελισσών βοηθά να ενισχυθούν οι πνευματικές ικανότητες που οδηγούν σε διαυγέστερο μυαλό.

Απώλεια βάρους και γύρη των μελισσών

Ένα από τα πιο ελκυστικά οφέλη της γύρης μελισσών είναι η επίδραση της επί του μεταβολισμού. Ο ενισχυμένος μεταβολισμός οδηγεί αυτούς που κάνουν δίαιτα σε φυσική απώλεια βάρους και βοηθά όλους να διατηρήσουν ένα υγιές βάρος. Ταχύτερος μεταβολισμός οδηγεί σε ταχύτερη απώλεια βάρους και ευκολότερη διατήρηση του ιδανικού βάρους.
Οι χημικές ανισορροπίες του σώματος μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην αύξηση του σωματικού βάρους. Η γύρη μελισσών περιέχει λεκιθίνη, ένα στοιχείο που βοηθά τον οργανισμό διότι διαλύει και αφαιρεί το λίπος από το σώμα. Επιπλέον, τα άτομα που καταναλώνουν το συμπλήρωμα αυτό θεωρούν ότι έχουν σημαντικά μειωμένη όρεξη.
Η χρησιμότητα αυτού τού μελισσοκομικού διατροφικού συμπληρώματος είναι μεγάλη και είναι ένα δελεαστικό φυσικό συστατικό που βοηθά το σώμα να διατηρεί μία νεανική, πιο υγιή και λεπτότερη μορφή. Τα οφέλη της υγείας από την γύρη μελισσών ενισχύονται με την χρήση και άλλων μελισσοκομικών προϊόντων όπως:


ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ
ΜΕΛΙ
ΠΡΟΠΟΛΗ

Σχόλια